Уеб хостинг услуги Hosting -Mania.Net mysql php регистрация на домейн имена Уеб хостинг услуги Hosting -Mania.Net mysql php регистрация на домейн именаВземи своя :

Уеб хостинг с 99,9% Uptime
Уеб хостинг с 2 X Duo Core CPU
Уеб хостинг с min 4 GB RAM

Уеб хостинг Hosting - Mania .Net mysql php регистрация на домейн имена

1000 MB Дисково пространство
10 GB Трафик

2000 MB Дисково пространство
25 GB Трафик

 

5000 MB Дисково пространство
75 GB Трафик

3 Пъти по Високи параметри
  Hosting-Mania.Net увеличи с 3 пъти параметрите на хостинг пакетите като запази същите цени.
Научи повече за предлагани уеб хостинг услуги започващи от 1 000 MB място и 10 GB трафик само за 4 лв./м. s cron jobs, ssh, anti virus , anti spam php mysql и много други.
Hosting-mania.Net - Промоция - 25%
  Хостинг промоция HST1002
25% отсъпка за всеки закупен пакет "Стандарт". За да се възползвате от тази промоция е небходимо да поръчате хостинг пакет "Стандарт" за поне 3 месечен срок и да въведете следният код за отстъпка : HST1002 при попълването на формата за поръчка.
Hosting-mania.Net - Промоция - 15%
  Хостинг промоция HBN1004
15% отсъпка за всеки закупен пакет "Бизнес". За да се възползвате от тази промоция е небходимо да въведете следният код за отстъпка : HBN1004 при попълването на формата за поръчка.
Hosting-mania.Net - Промоция - 10%
  Хостинг промоция HBP1005
10% отсъпка за всеки закупен пакет "Бизнес +" + безплатен домейн. За да се възползвате от тази промоция е небходимо да въведете следният код за отстъпка : HBP1005 при попълването на формата за поръчка.
Hosting-mania.Net
  Сайтът е специализиран в предлагането на уеб хостинг услуги и регистрация на домейни на конкуретни цени. Нашият екип разчита на качеството, надежността и броя предлагани опции към всяка услуга както и регистрация на домейн име.

За контакти
 

Връзка с нас:
 
Тема: *
Име: *
Фирма:
E-mail: *
Телефон:
Текст: *
 

* - Задължителни полета


Телефон: 089 752 03 12

e-mail:
billing@hosting-mania.net,
support@hosting-mania.net

Copyright © Hosting -Mania, 2004-2008
Уеб дизайн BGPages.com
Професионални хостинг услуги и регистрация на домейни със съдействието на Redhat Linux, Apache web server, PHP 5, MySql 5, FrontPage, cPanel, Fantastico web site performance monitor
eXTReMe Tracker